For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Tradició, cultura i creativitat a la diada de Sant Jordi
Contacte
 
CA ES

Tradició, cultura i creativitat a la diada de Sant Jordi

Tradició, cultura i creativitat a la diada de Sant Jordi

Aquesta setmana les alumnes de Primària de Pineda han celebrat la diada de Sant Jordi, una festa tradicional catalana molt esperada a la nostra escola i que unim amb la celebració de Saint George, el patró d’Anglaterra. Durant la jornada han tingut lloc nombroses activitats lúdic-acadèmiques en català i en anglès, com per exemple representacions teatrals, "puppets", concursos de lletrejar, "El gran dictat" o lectura de poemes. Amb aquests jocs les alumnes han gaudit ampliant el seu vocabulari i aprofundint en el contingut literari que es desprèn d’aquesta festa.  

La creativitat sempre té un paper important a les aules de Pineda, tant és així que, des de fa algunes setmanes les nostres alumnes han anat preparant una sèrie de manualitats, com ara titelles de paper, punts de llibre, díptics amb una rosa i un poema, composicions amb cartolines i branques amb roses de paper.

Però sense dubte, els protagonistes del dia han estat els llibres. El Racò de la Pepi ha sigut el lloc més concurregut de la nostra escola. Alumnes de totes les edats s’han decidit per algun exemplar, estimulant així el seu gust per la lectura.  

Com a cloenda d'aquesta jornada, la Coral de Pineda ha ofert un concert a totes les famílies del col·legi.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto