For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Totes ajudem!
Contacte
 
CA ES

Totes ajudem!

Totes ajudem!

Les alumnes de Secundària i Batxillerat acaben el primer trimestre amb una jornada de voluntariat organitzada per FES SOMRIURE, l'escola solidària de Pineda. Aquesta setmana han visitat a ancians de la Fundació Santa Eulàlia, persones discapacitades a la Fundació Boscana, gent necessitada a casa Guadalupe i famílies de Maternity; també han fet recollida d'aliments en supermercats, han ajudat a preparar lots de menjar, han fet decoracions de Nadal i han netejat parròquies i magatzems. Totes han quedat molt satisfetes de poder dedicar una jornada a les necessitats socials del seu entorn.

Veure més fotos a l'àlbum.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto