Aquest any, a Pineda, les alumnes de 3r i 4t de Primària realitzen el Programa Leobien.

" /> Aquest any, a Pineda, les alumnes de 3r i 4t de Primària realitzen el Programa Leobien.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Tecnologia i joc per impulsar la comprensió lectora a Primària
Contacte
 
CA ES

Tecnologia i joc per impulsar la comprensió lectora a Primària

Tecnologia i joc per impulsar la comprensió lectora a Primària

Leobien és una metodologia que millora la comprensió lectora i la lectura dels nens de primària mitjançant un conjunt d'activitats creades amb l'objectiu d'entrenar, reforçar i estimular els diferents aspectes implícits en la lectura: lletra i síl·laba / paraula / frase / text / memòria / atenció i seqüenciació.

Dues vegades a la setmana, les alumnes realitzen aquesta activitat a la sala de Ipad i fan exercicis durant 17 minuts. A més, es recomana que tres dies a la setmana ho facin a casa.

Amb aquest mètode les alumnes es diverteixen convertint-se en lectores eficaces i alhora, reforçant des de casa, la seva comprensió i velocitat lectora a través d'activitats molt dinàmiques.

Els exercicis individuals es complementen d'exercicis motrius que serveixen d'escalfament cerebral i físic per tenir un bon nivell d'atenció i una actitud positiva davant l'aprenentatge.

Els pares van poder coneixer més d’aprop el projecte amb una sessió de formació a càrrec del Rafael Villalón, del Projecte Supertics.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto