For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Té la ficció de les sèries una influència real sobre la meva vida?
Contacte
 
CA ES

Té la ficció de les sèries una influència real sobre la meva vida?

Té la ficció de les sèries una influència real sobre la meva vida?

Les alumnes de Batxillerat participen al programa “Tú cuentas” organitzat per la Universidad de Navarra amb l’objectiu formar els assistents per a que tinguin criteri davant els mitjans de comunicació. La primera sessió del programa la va impartir Pablo Castrillo, especialista en guió cinematogràfic per Loyola MaryMount University, que va fer un anàlisi sobre la realitat i la ficció a les sèries actuals i els missatges que sovint es poden trobar darrera d’un guió. 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto