For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Tarda de divendres, tarda de mares a Pineda
Contacte
 
CA ES

Tarda de divendres, tarda de mares a Pineda

Tarda de divendres, tarda de mares a Pineda

Les tardes dels divendres a Pineda són especialment familiars, ja que estan dedicades a les mares de tots els alumnes d’Avantis i Pineda. L’escola es converteix en un espai de diàleg, amistat, formació i entreteniment per a les mares.

Des de que va començar el curs i aprofitant que el Papa Benet XVI ho va proclamar Any de la fe, s'han realitzat tallers teòric-pràctics amb la finalitat que ens ajudessin a viure la fe en les nostres famílies.

A més de participar en sessions sobre diferents temes relacionats amb la fe, els tallers pràctics han estat concordes al calendari litúrgic: cuina i decoració de Nadal, mones de Pasqua, crema de Sant Josep i ara, amb motiu del mes de Maig, un quadre de la Mare de Déu i la catifa per a la processó del Corpus Christi, que serà el proper dia 30.

A més, les mares d’Avantis i Pineda no s'han oblidat que s'apropen els festivals de final de curs, per això ja han començat els tallers per confeccionar les disfresses que lluiran els nostres alumnes. Imaginació i creativitat es troben a l'Edifici d'Hostaleria de Pineda, on un gran equip de mares gaudeix formant part del dia a dia de la nostra escola, que és una escola de famílies.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto