Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Tarda de divendres, tarda de mares a Pineda
Contacte
 
CA ES

Tarda de divendres, tarda de mares a Pineda

Tarda de divendres, tarda de mares a Pineda

Les tardes dels divendres a Pineda són especialment familiars, ja que estan dedicades a les mares de tots els alumnes d’Avantis i Pineda. L’escola es converteix en un espai de diàleg, amistat, formació i entreteniment per a les mares.

Des de que va començar el curs i aprofitant que el Papa Benet XVI ho va proclamar Any de la fe, s'han realitzat tallers teòric-pràctics amb la finalitat que ens ajudessin a viure la fe en les nostres famílies.

A més de participar en sessions sobre diferents temes relacionats amb la fe, els tallers pràctics han estat concordes al calendari litúrgic: cuina i decoració de Nadal, mones de Pasqua, crema de Sant Josep i ara, amb motiu del mes de Maig, un quadre de la Mare de Déu i la catifa per a la processó del Corpus Christi, que serà el proper dia 30.

A més, les mares d’Avantis i Pineda no s'han oblidat que s'apropen els festivals de final de curs, per això ja han començat els tallers per confeccionar les disfresses que lluiran els nostres alumnes. Imaginació i creativitat es troben a l'Edifici d'Hostaleria de Pineda, on un gran equip de mares gaudeix formant part del dia a dia de la nostra escola, que és una escola de famílies.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto