For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Taller de creació literària amb Miguel Aranguren
Contacte
 
CA ES

Taller de creació literària amb Miguel Aranguren

 Taller de creació literària amb Miguel Aranguren

L'escriptor Miguel Aranguren, autor de llibres com El arca de la isla o La hija del ministro, va visitar Pineda divendres passat per reunir-se amb les alumnes de Secundària i Batxillerat.


Després d'impartir una conferència sobre la importància de la lectura i els beneficis culturals, intel·lectuals i humans que aporta; les alumnes que participen en el projecte d'Excelencia Literaria van tenir una sessió de treball amb l'escriptor. Van posar en pràctica la creació de relats breus a partir de l'observació d'unes imatges, i van aprofundir en el gènere d'opinió a través de debats.

Va resultar una jornada molt participativa, en el qual les alumnes van intervenir donant els seus punts de vista i treballant com posar-los en comú i transmetre'ls mitjançant un paper. 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto