For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Taller de confecció disfresses pel festival
Contacte
 
CA ES

Taller de confecció disfresses pel festival

Taller de confecció disfresses pel festival

Els festivals de fi de curs s'apropen, i les famílies de Pineda ja han començat a preparar les disfresses a un aula de l’Edifici Bellvitge, que s'ha transformat en un taller.

Les alumnes de Primària es convertiran per un dia en orientals, africanes, hawaianes i mexicanes i lluiran complements originals i creatius elaborats per un equip de famílies molt entusiastes. Tots aquells que vulgueu col·laborar confeccionant disfresses i gaudint d una bona estona, podeu participar al taller que s’organitza totes les tardes de maig a les 15:30h. Us hi esperem!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto