For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Taking part on european affairs, why not?
Contacte
 
CA ES

Taking part on european affairs, why not?

Taking part on european affairs, why not?

Un grup d’alumnes de Batxillerat han participat a la sessió regional del European Youth Parliament (EYP), un programa realitzat íntegrament en anglés, que té com a objectiu promoure una conciència ciutadana europea, democràtica i activa, així com animar els alumnes a participar en la política europea. Organitzats en comités, els alumnes procedents d’escoles catalanes participen en una sessió de teambuilding i treballen durant tot el dia en la defensa dels cas asignat, amb la finalitat de defensar-lo al dia següent en la simulació d’una assemblea parlamentària.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto