For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Sortida cultural de Secundària
Contacte
 
CA ES

Sortida cultural de Secundària

Sortida cultural de Secundària

Les alumnes de primer d'ESO han explorat la platja i el port de Vilanova i la Geltrú, les de segon han fet un taller matemàtic a Cosmocaixa, les de tercer han visitat el Monestir de Pedralbes i les de quart han conegut el Museu Cau Ferrat de Sitges. A Batxillerat, la sortida cultural ha estat més intensa: unes convivències de tres dies a Madrid, on han pogut visitar diversos llocs, entre els quals el Palacio Real i la Fundación Telefónica.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto