For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Sortida cultural de Primària
Contacte
 
CA ES

Sortida cultural de Primària

Sortida cultural de Primària

Acabem de tornar de la primera sortida cultural del curs, que esperàvem amb molta il·lusió. Les de primer han visitat el taller "Casa Valldeperas", on han vist i experimentat l'art de la terrisseria, tot elaborant una peça. Les de segon han anat a Can Julià, a Sant Esteve de Sesrovires. Les de tercer han conegut amb detall el Delta del Llobregat. L'excursió de quart, a Castell Vell (Llinars del Vallès), ha servit per posar en pràctica tot el que han après al projecte interdisciplinari "El reciclatge".

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto