Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Somnis de músic
Contacte
 
CA ES

Somnis de músic

Somnis de músic

Les alumnes de 6è de Primària han assistit a l’espectacle SOMNIS DE MÚSIC, obra original de Mehndelsohn inspirada en Sheakespeare, que ha sigut interpretada a l’Auditori de Barcelona. Més de 50 músics amb edats entre els 12 i els 18 anys  provinents de l’orquestra d’alevins de la JONC i el Cor d’Amics de la Unió van transmetre la seva passió per la música actuant dins d’aquest cicle de concerts anomenat “L’escola va a l’auditori”.

Aquesta activitat contribueix a conèixer l’entorn musical i cultural propi i a prendre consciència de la universalitat de la pràctica musical. A més, les alumnes van treballar la identificació i l’anàlisi auditiva d’elements significatius com la melodia, l’harmonia, el ritme, el timbre i la textura en obres musicals diverses.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto