For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Somnis de músic
Contacte
 
CA ES

Somnis de músic

Somnis de músic

Les alumnes de 6è de Primària han assistit a l’espectacle SOMNIS DE MÚSIC, obra original de Mehndelsohn inspirada en Sheakespeare, que ha sigut interpretada a l’Auditori de Barcelona. Més de 50 músics amb edats entre els 12 i els 18 anys  provinents de l’orquestra d’alevins de la JONC i el Cor d’Amics de la Unió van transmetre la seva passió per la música actuant dins d’aquest cicle de concerts anomenat “L’escola va a l’auditori”.

Aquesta activitat contribueix a conèixer l’entorn musical i cultural propi i a prendre consciència de la universalitat de la pràctica musical. A més, les alumnes van treballar la identificació i l’anàlisi auditiva d’elements significatius com la melodia, l’harmonia, el ritme, el timbre i la textura en obres musicals diverses.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto