For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Som “Escola amb Cor”
Contacte
 
CA ES

Som “Escola amb Cor”

Som “Escola amb Cor”

Com a reconeixement per la labor solidària de Pineda, Càritas ens ha lliurat la placa d’Escola amb Cor. En representació de l'entitat, Mª Teresa Munañola i Silvia Durán han agraït la col·laboració de Pineda amb Càritas parroquial de la Mare de Déu dels Desamparats (L’Hospitalet), ja que durant tot el curs hem organitzat campanyes de recollida d'aliments, productes d'higiene i roba. En aquest curs acadèmic, són més de 1000 les peces de roba que hem donat, i més de 1600 els productes alimentaris i d'higiene que hem recaptat per Càritas. També hem col·laborat en la Festa de la Gent Gran de Càritas, elaborant uns clauers per poder-los regalar als participants.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto