For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Si pots imaginar-t’ho, pots explicar-ho”
Contacte
 
CA ES

“Si pots imaginar-t’ho, pots explicar-ho”

“Si pots imaginar-t’ho, pots explicar-ho”

Vega Espinosa, de 2n d’ESO, ha estat guardonada amb un tercer premi en el 58è Certamen de relat breu organitzat per Coca-Cola. Aquest concurs, on participen alumnes de 2n d’ESO de tot Catalunya, consta de diverses fases, la primera d’elles a l’escola i les altres a diferents entitats educatives. El lliurament de premis va tenir lloc el passat dissabte a Port-Aventura, on els guanyadors i les seves famílies van ser convidats a gaudir d’un dia de diversió.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto