For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Sessió sobre “El poder de la comunicació”
Contacte
 
CA ES

Sessió sobre “El poder de la comunicació”

Sessió sobre “El poder de la comunicació”

El passat 16 de desembre vam rebre la visita del periodista Eduardo Moreno de la Universidad de Navarra, que va impartir a Pineda una sessió sobre "El poder de la comunicació".

Aquest és un tema que ens interessa a totes perquè ens afecta d'una manera o una altra en la nostra vida diària ja que, contínuament, transmetem i rebem informació inevitable i necessàriament. 

Va resultar molt positiva i enriquidora la participació de les alumnes del col·legi per la rellevància i l'actualitat del tema previst. Vam tenir una gran oportunitat per aprendre sobre com fer per a que la comunicació sigui adequada i efectiva amb els altres i que el resultat esperat per a tots dos sigui positiu. D'igual manera, vam aprofundir sobre la importància de tenir bon criteri perquè, tant el subconscient com les notícies dels mitjans de comunicació, no ens afectin de manera negativa en el nostre pensament.

El periodista ens va explicar com amb la comunicació, concretament amb la publicitat, les marques "juguen" amb les nostres emocions, ens mostren allò que ambicionem (espais, situacions o companyies agradables) per atreure'ns, per cridar la nostra atenció a través dels sentits provocant així que dediquem una atenció especial a allò que ens mostren encara que no sigui directament allò que promocionen.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto