For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Sessió sobre el model estratègic de Pineda a la UIC
Contacte
 
CA ES

Sessió sobre el model estratègic de Pineda a la UIC

Sessió sobre el model estratègic de Pineda a la UIC

Núria López i Teresa Roquet han impartit una sessió als estudiants del Grau en Educació Infantil de la UIC que cursen l'assignatura Educació III: Gestió de Recursos Humans, Espai i Temps.

A més de presentar el model d’organització i innovació d'Avantis i Pineda, durant la conferència van aprofundir en les línies d’acció estratègica i de funcionament intern de l’escola i la repercusió en l’excel·lència i la satisfacció de la comunitat educativa.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto