For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Sessió de formació del professorat de Pineda, a càrrec de Josep Mº Adell
Contacte
 
CA ES

Sessió de formació del professorat de Pineda, a càrrec de Josep Mº Adell

Sessió de formació del professorat de Pineda, a càrrec de Josep Mº Adell

Josep Maria Adell, màster en Educació Familiar i moderador de l’Associació FERT, va impartir ahir una sessió de formació per al professorat d’Avantis i Pineda sota el títol “Preceptuar és personalitzar”.


A la conferència es va resoldre un cas que les professores havien treballat per equips durant diverses setmanes sobre la importància de les entrevistes de pares i com fer d'aquestes un instrument eficaç per ajudar a cada alumna. També es van tractar temes relacionats amb la necessitat de la unitat de criteri entre el col·legi i la família.


Aquestes sessions de formació per a professorat van en la línia d'aconseguir constantment una major qualitat educativa i fomentar així l'excel·lència acadèmica de les nostres alumnes. Per això a Pineda cada professora dedica més de 50 hores anuals a la seva formació professional: sessions de treball amb experts, conferències, resolució de casos en equip, projectes d'investigació, participació en jornades nacionals i internacionals, etc.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto