For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Revolution in the lab!
Contacte
 
CA ES

Revolution in the lab!

Revolution in the lab!

Les alumnes de 5è i 6è de Primària fan l’assignatura de tecnologia en anglés, de manera que a la vegada que treballen els continguts propis del temari posen en pràctica un idioma que cada vegada dominen més. Durant les sessions de laboratori han analitzat cebes al microscopi, han elaborat iogurts i han après el funcionament d’una membrana cel·lular en una closca d’ou.

Les alumnes també han pogut comprovar que el treball cooperatiu és imprescindible dins del laboratori per obtenir bons resultats en aquestes investigacions. Així doncs han hagut de posar en marxa algunes habilitats personals com ara tenir en compte les opinions de les altres companyes, facilitar que totes puguin intervenir en la pràctica, cedir el torn de paraula, etc.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto