For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Responsabilitat, exigència, esforç i excel·lència”, claus per ser estels
Contacte
 
CA ES

“Responsabilitat, exigència, esforç i excel·lència”, claus per ser estels

“Responsabilitat, exigència, esforç i excel·lència”, claus per ser estels

El passat divendres Carlos Andreu, coach i formador de directius en temes actitudinals, ens va donar les claus per ser feliços en temps de crisi; idees que es recullen en el seu llibre “Del ataúd a la cometa”, on ens planteja un recorregut per la vida i descriu com som, el que desitgem i el que busquem en cada etapa, però l'èxit està a saber harmonitzar els quatre pilars fonamentals de la vida: salut, família, treball i amics. En funció de la prioritat que assignem a cadascun d'aquests, podem viure plenament o convertir en alguna cosa trista nostra existència; és a dir, "podem ser estels i volar lluny o zombies que s'acabin enterrant en els seus propis taüts". Per aconseguir ser estels, cal donar importància a la responsabilitat, l'exigència, l'esforç i l'excel·lència.


Carlos Andreu va posar amb les alumnes de La Redacció, l'equip de reporteres de Pineda, que divendres van cobrir el seu primer event.


Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto