For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Recollim 202kg d’aliments i més de 200 euros a la campanya
Contacte
 
CA ES

Recollim 202kg d’aliments i més de 200 euros a la campanya "Omple la capsa i la nevera"

Recollim 202kg d’aliments i més de 200 euros a la campanya

La setmana passada les famílies de la nostra escola, coordinades per un grup de voluntàries de FES SOMRIURE, l’Escola Solidària de Pineda, van col·laborar amb la campanya Omple la capsa i la nevera, una iniciativa de l'Espai de Ciutadania pel Programa d'Aliments de la Creu Roja a L'Hospitalet que va tenir lloc durant la Setmana de la Solidaritat de l'Hospitalet. Al llarg de tota la setmana van recollir 202kg d’aliments i 211 euros en concepte de donatiu per aliments frescos. FES SOMRIURE agraeix a tots la vostra col·laboració per ajudar els més necessitats.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto