For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Quines qualitats ha de tenir un bon periodista?
Contacte
 
CA ES

Quines qualitats ha de tenir un bon periodista?

Quines qualitats ha de tenir un bon periodista?

Núria Ramírez, antiga alumna de Pineda, periodista i presentadora d'informatius de TVE va impartir ahir una sessió a les alumnes de 1r de batxillerat sobre el periodisme, la manera de treballar a la televisió, com es resolen els imprevistos en emissions en directe i quina és la situació actual dels mitjans de comunicació. Durant la conferència, les alumnes van preguntar nombrosos dubtes i van poder conèixer la realitat d'aquesta professió, fet que va contribuir no només a la seva cultura general sinó també a la seva orientació universitària i professional.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto