Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Quines alumnes són les millors lectores?
Contacte
 
CA ES

Quines alumnes són les millors lectores?

Quines alumnes són les millors lectores?

Aquest matí s’ha fet entrega a les alumnes del Cicle superior de Primària dels premis Xim i Xesca, un programa d’animació de la lectura  que està previst dins del Pla lector de Pineda.

Amb la finalitat de millorar la comprensió lectora i de fomentar el gust per la lectura independent, Xim i Xesca ofereix un llistat de més de 1.600 llibres en tres idiomes (català, castellà i anglés) i permet l’autoevaluació a través de la fitxa de cada llibre, que les alumnes omplen després de llegir-lo.  

Aquest trimestre, Xim i Xesca ha premiat amb el diploma “La més bona lectora”  les alumnes que més llibres han llegit i que millor nivell de comprensió lectora han assolit amb aquesta pràctica.  També han fet entrega d’un premi per participar en el concurs “El llibre més secret”, que fa referència a aquell llibre llegit “amb emoció, sota les mantes, en un dia de fred i foscor”.

Des de Pineda els donem l’enhorabona i animem totes les alumnes a continuar  creixent en aquest hàbit que tants beneficis acadèmics i personals aporta.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto