For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Quines alumnes són les millors lectores?
Contacte
 
CA ES

Quines alumnes són les millors lectores?

Quines alumnes són les millors lectores?

Aquest matí s’ha fet entrega a les alumnes del Cicle superior de Primària dels premis Xim i Xesca, un programa d’animació de la lectura  que està previst dins del Pla lector de Pineda.

Amb la finalitat de millorar la comprensió lectora i de fomentar el gust per la lectura independent, Xim i Xesca ofereix un llistat de més de 1.600 llibres en tres idiomes (català, castellà i anglés) i permet l’autoevaluació a través de la fitxa de cada llibre, que les alumnes omplen després de llegir-lo.  

Aquest trimestre, Xim i Xesca ha premiat amb el diploma “La més bona lectora”  les alumnes que més llibres han llegit i que millor nivell de comprensió lectora han assolit amb aquesta pràctica.  També han fet entrega d’un premi per participar en el concurs “El llibre més secret”, que fa referència a aquell llibre llegit “amb emoció, sota les mantes, en un dia de fred i foscor”.

Des de Pineda els donem l’enhorabona i animem totes les alumnes a continuar  creixent en aquest hàbit que tants beneficis acadèmics i personals aporta.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto