For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Quina repercussió social té l'educació de l'afectivitat?
Contacte
 
CA ES

Quina repercussió social té l'educació de l'afectivitat?

 Quina repercussió social té l'educació de l'afectivitat?

Jokin de Irala, catedràtic de Medicina Preventiva i vicedegà de la Facultat de Medicina de la Universidad de Navarra, va impartir ahir a Pineda una sessió sobre educació de l'afectivitat per a adolescents i una altra per a professores i Matrimonis Encarregats de Curs.

Les sessions formen part d'un projecte del Instituto Cultura y Sociedad (ICS) de la Universidad de Navarra; concretament està emmarcat dins de l'àrea de recerca de Familia, Educación y Sociedad.

Aquest projecte pretén contribuir a afavorir una educació integral de l'afectivitat des de l'adolescència i primera joventut, per això planteja línies multidisciplinàries d'actuació en pares i joves, incloent l'entorn escolar.

Les alumnes d'últims cursos de Secundària i Batxillerat, les professores i els MECS van poder intervenir en les seves respectives sessions i preguntar dubtes o posar en comú opinions.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto