For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Quina és la situació real dels cristians perseguits arreu del món?
Contacte
 
CA ES

Quina és la situació real dels cristians perseguits arreu del món?

Quina és la situació real dels cristians perseguits arreu del món?

Més de 300 milions de cristians al món sofreixen persecució o discriminació a causa de la seva fe. En la línia de conèixer amb profunditat la realitat que està vivint l'església en aquests moments, Marta García, membre d’Ayuda a la Iglesia Necesitada, ha impartit una sessió sobre aquest tema a les alumnes de 3r i 4t d'ESO i Batxillerat.

A més, un grup d'aquestes alumnes que van participar a les Jornades de Formació de Pineda han tingut la iniciativa d'organitzar al llarg d'aquesta setmana una campanya de recollida de fons per donar-los a l'organització Ajuda a l'Església Necessitada.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto