For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Quin és el procés d’elaboració i conservació del menjar?
Contacte
 
CA ES

Quin és el procés d’elaboració i conservació del menjar?

Quin és el procés d’elaboració i conservació del menjar?

Les alumnes de 3er de Primària estan treballant la piràmide dels aliments a l’assignatura de Medi Social. Per tal de poder fer més profitós aquest aprenentatge, han visitat la cuina de Pineda, on els han explicat el seu funcionament, com s’elaboren els menús de manera equilibrada i quin és el procés d’elaboració i conservació del menjar. En aquesta mateixa línia, van anar de sortida cultural al Mont Sant Benet, conjunt patrimonial i cultural que ofereix un espai lúdic d’aprenentatge sobre agroalimentació.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto