For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

"Què té a veure ésser humà amb les Humanitats i l'excel·lència literària?"

Més de 90 alumnes de 13 col·legis van assistir a la Jornada de Excelencia Literaria que es va celebrar a Pamplona el passat 7 de març. Un grup d'alumnes de Pineda vinculades a aquest projecte es van desplaçar fins a la capital navarresa per participar en les sessions.


Durant les jornades es van realitzar tallers de treball sobre gèneres literaris, noves tecnologies i hàbits de lectura. També va haver-hi sessions a càrrec de ponents com l'escriptor Miguel Aranguren i el poeta i articulista Enrique García Máiquez. Rafael Alvira, professor de la Universidad de Navarra, va impartir una conferència titulada "Què té a veure ésser humà amb les Humanitats i l'excel·lència literària?". A més, els alumnes van participar en tertúlies literàries i van tenir l'oportunitat d'assistir a la premiere de la pel·lícula Grandes Esperanzas, basada en la novel·la de Charles Dickens, de la qual després van fer una crítica. El fermall final de les Jornades va ser el lliurament de premis dels guanyadors de la VIII Edición de Excelencia Literaria.


Tots els anys les nostres alumnes de Secundària i Batxillerat tenen l'oportunitat de participar en aquest projecte liderat per l'escriptor Miguel  Aranguren. Excelencia Literaria pretén enriquir el panorama cultural espanyol amb la presència de nous escriptors, formats segons criteris de llibertat, responsabilitat i rigor professional, capaços de defensar a través dels seus escrits la dignitat de l'ésser humà.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto