For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Que guanyin les millors!
Contacte
 
CA ES

Que guanyin les millors!

Que guanyin les millors!

Al llarg de la darrera setmana, les alumnes de l’ESO i de 1r de Batxillerat han celebrat les Jornades Esportives. S’han enfrontat per equips en diversos esports (bàsquet, voleibol, bèisbol) i també han exhibit les coreografies preparades amb tant d’esforç durant els últims mesos. A més, nombroses alumnes que practiquen disciplines esportives i artístiques com a extraescolars (hip-hop, gimnàstica artística i rítmica, twirling) ens han regalat una mostra del seu talent. Tot plegat ha estat un homenatge a l’esforç, l’autosuperació, el treball en equip i el joc net.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto