Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Què aporta una empresa a la societat?
Contacte
 
CA ES

Què aporta una empresa a la societat?

Què aporta una empresa a la societat?

Les alumnes d’Economia de Batxillerat participen del programa Escola i Empresa, organitzat per FemCAT, la fundació privada d’empresaris, juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Aquest programa posa en contacte les aules amb el món empresarial, fomentant trobades entre l’alumnat i directius de nombroses companyies. Josep Martínez Vila, conseller delegat de SABA Infraestructures, va impartir ahir una sessió a Pineda en la que va parlar les alumnes sobre la presa de decisions, el lideratge, la creativitat, la disciplina, el compromís i altres competències necessàries per el seu futur professional.

Amb l’experiència i els coneixements del nostre convidat, les alumnes van poder entendre quina repercusió i responsabilitat tenen les empreses en la societat, no només a nivell econòmic. També van situar-se amb el que és el dia a dia d’un empresari i les habilitats que són necessàries per tenir un perfil professional competent.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto