For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Què aporta una empresa a la societat?
Contacte
 
CA ES

Què aporta una empresa a la societat?

Què aporta una empresa a la societat?

Les alumnes d’Economia de Batxillerat participen del programa Escola i Empresa, organitzat per FemCAT, la fundació privada d’empresaris, juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Aquest programa posa en contacte les aules amb el món empresarial, fomentant trobades entre l’alumnat i directius de nombroses companyies. Josep Martínez Vila, conseller delegat de SABA Infraestructures, va impartir ahir una sessió a Pineda en la que va parlar les alumnes sobre la presa de decisions, el lideratge, la creativitat, la disciplina, el compromís i altres competències necessàries per el seu futur professional.

Amb l’experiència i els coneixements del nostre convidat, les alumnes van poder entendre quina repercusió i responsabilitat tenen les empreses en la societat, no només a nivell econòmic. També van situar-se amb el que és el dia a dia d’un empresari i les habilitats que són necessàries per tenir un perfil professional competent.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto