For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Quants cops al dia utilitzes les matemàtiques?
Contacte
 
CA ES

Quants cops al dia utilitzes les matemàtiques?

Quants cops al dia utilitzes les matemàtiques?

Any rere any a Pineda dediquem una setmana sencera a treballar sobre un únic tema de manera transversal, és a dir, des de totes les assignatures. És la Setmana Monogràfica, que aquest curs gira en torn de les matemàtiques i la seva aplicació a la vida real i quotidiana. Les alumnes de Primària han gaudit aprenent a posar en pràctica en el seu dia a dia els coneixements treballats a l’aula; ho han fet mitjançant el treball cooperatiu i manipulatiu, i amb experiències vivencials per tal d’afavorir la consolidació d’aquests aprenentatges.  També han tingut la sort de participar en tallers sobre geometria a través de l’elaboració de bombolles de sabó impartits per Anton Aubanell, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, i l’arquitecte i col·laborador del Museu de les Matemàtiques Sergi Estopà.

Ha  estat una setmana molt intensa, plena de jocs, tallers i activitats extraordinàries que han apropat les nostres alumnes al món de les matemàtiques, avivant el seu interés per aquesta competència que es troba tan present en qualsevol situació de la vida. Aquest diumenge, a la Jornada de Portes Obertes, podreu veure alguns treballs elaborats aquesta setmana. Us hi esperem!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto