For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Quan estimes el que tens, tens tot el que estimes”
Contacte
 
CA ES

“Quan estimes el que tens, tens tot el que estimes”

“Quan estimes el que tens, tens tot el que estimes”

El passat dia 21 d’Abril va tenir lloc la imposició de beques de la Promoció Noguer 2013. Durant aquest acte, les alumnes van recitar un discurs en el que van agraïr als seus pares el fet d’haver escollit Pineda com a col.legi. També van donar les gràcies a les professores per el seu exemple i la seva implicació, i van explicar quin és el regal més gran que han rebut de Pineda: les seves companyes de promoció, les seves grans amigues.

A més de mirar enrere per agrair tants anys i tants detalls, les alumnes de segon de Batxillerat de Pineda van tancar el seu discurs amb un missatge de força i optimisme per a la nova etapa que els espera.

(…)¿Queréis tomar algo para ser felices? Pues tomad decisiones. Y ahora es el momento porque hemos aprendido que la vida no es esperar a que pase la tormenta sino aprender a bailar bajo la lluvia. Y si nos equivocamos no pasa nada, aprendemos de los errores como hemos hecho hasta ahora. Sabemos que no es cuestión de añadir días a la vida, sino añadir vida a nuestros días.

Volem agrair les professores, per preparar-nos tan bé com ho heu fet cap a aquesta nova etapa que ens espera(…). Gràcies, perquè no només ens heu ajudat acadèmicament, sinó molt més que això, ens heu acompanyat de ben a prop en aquest recorregut tan important de la nostra vida, i amb la vostra paciència, la vostra preocupació, la vostra il·lusió i el vostre empeny heu sigut responsables que avui arribem a ser les persones que som.

Debemos un agradecimiento especial a nuestros padres. Sin ellos todo esto no hubiera sido posible. Gracias, porque fuisteis los primeros en preocuparos no solo de nuestro futuro, sino de nuestro día a día porque escogisteis Pineda para que fuera nuestro modelo. Gracias también, porque junto a nosotras soñáis con las personas que un día llegaremos a ser (…).

Per últim, però no per això menys important, voldríem donar les gràcies als trenta-tres regals que ens ha donat aquesta escola, les nostres companyes. Que trenta tres-mons es creuin d’aquesta manera no és casualitat. Amb vosaltres hem après a que la unió fa la força (…)

Ahora que dejamos Pineda, aunque sabemos que siempre seremos bienvenidas, debemos seguir poniendo en práctica todo lo que aquí hemos aprendido. Porque este colegio ha formado a personas optimistas, capaces de superar obstáculos, con ilusión por cambiar aquello que nos propongamos, por hacer todo lo que está en nuestras manos,  como aquí nos han enseñado: cuando amas lo que tienes, tienes todo lo que quieres.

Per tot això i per moltes coses més, GRÀCIES. Stay hungry, stay foolish!

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto