For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres
Contacte
 
CA ES

Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres

Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres

Aquesta setmana s’ha celebrat a Barcelona el MIF, Programa de Millora i Innovació en la Formació de Mestres. Ana Zamorano, Coordinadora acadèmica d’Avantis i Lali Rodríguez, professora de Primària de Pineda, han participat en aquest programa que té com a finalitat contribuir en la millora de la formació incial de mestres.

Amb aquest objectiu, el MIF promou la recerca en docència universitària en els graus de mestres, convoca beques de mobilitat internacional per a professorat universitari d’aquests graus, incentiva l’intercanvi d’experiències i posa en marxa activitats de debat i difusió.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto