For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Professores nadives impulsen el programa d’idiomes de Pineda
Contacte
 
CA ES

Professores nadives impulsen el programa d’idiomes de Pineda

Professores nadives impulsen el programa d’idiomes de Pineda

Sile O’Brien, estudiant del postgrau de Bilingual Education, juntament amb Amy Ryen i Sibhan Maher, alumnes de TEFL (Teaching English as a Foreign Language) s’han incorporat a Pineda aquest curs com a auxiliars de conversa de Primària i Secundària.

Els objectius d'aquesta sinergia amb docents irlandeses és reforçar el programa d’idiomes de Pineda posant l'accent principalment en la competència de Speaking i en la preparació de les alumnes per a exàmens oficials. D'aquesta manera, les alumnes treballen amb més intensitat per millorar la seva expressió oral i comprendre amb més facilitat diferents accents.

Comptar amb professores natives en la nostra escola suposa també una immersió en els seus costums, de manera que l'aprenentatge de la llengua comporta un major coneixement de la cultura d'altres països.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto