For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Primer premi del concurs nacional
Contacte
 
CA ES

Primer premi del concurs nacional "Educació, Ciència i Religió"

La Mireia Nafría Febrer, alumna de 2n de Batxillerat, ha guanyat el primer premi del concurs nacional "Educació, Ciència i Religió" organitzat per la Universdad de Navarra, la fase final de la qual ha tingut lloc el 13 de maig per videoconferència.

Aquest concurs atorga tres premis i dos accèssit als millors treballs inèdits sobre Relacions entre la teoria científica de l'evolució i l'acció de Déu en el món, ja sigui des d'una perspectiva general o centrant-se en un aspecte particular. El títol del treball presentat ha estat "Contingència i finalitat de l'evolució: som especials?", i ha estat dirigit per la professora de filosofia Teresa Ortiz.

El treball defensava que, encara que l'evolució hagi estat un procés impredictible, sorprenent i que podria no haver succeït o haver succeït de mil maneres diferents, això no significa que hagi estat atzarosa. Aquesta afirmació no nega que tingui una finalitat i un Creador. L'existència d'un Déu Creador no implica que tot sigui necessari, determinat, predictible. I els éssers humans som especials, som la finalitat de l'evolució.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto