For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Presentació d'iniciatives empresarials a la Secundària
Contacte
 
CA ES

Presentació d'iniciatives empresarials a la Secundària

Presentació d'iniciatives empresarials a la Secundària

Les alumnes de  3r d'ESO que participen en l'activitat d’Empreneduria han presentat els seus projectes empresarials a la resta de companyes de classe que han votat la iniciativa que consideraven més atractiva valorant, a més de la presentació oral, la funcionalitat del producte i el seu possible èxit al mercat.

Els productes ideats per les alumnes d’Empreneduria i exposats en aquesta sessió són els següents: NILUNO (ulleres infantils amb llum incorporat que permeten llegir en el llit), SUMKA (una bossa de mà amb anella per passejar a la mascota), FINEPA (un gimnàs econòmic a Gavà amb vistes al mar), JOVES VIATGERS (viatges organitzats per Europa i Espanya per a joves i en grups entre 15 i 25 anys), IMAGINA (venda en botiga i online de productes curiosos i originals), FRIENDCAM (aplicació per poder xatejar amb diverses persones alhora i amb videoconferència de forma gratuïta), AIEPA (armari amb un dispositiu eletrònic que suggereix com anar vestit segons l'ocasió) i HEEL (sabata amb talons regulables).

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto