For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pràctiques de trigonometria al jardí de Pineda
Contacte
 
CA ES

Pràctiques de trigonometria al jardí de Pineda

Pràctiques de trigonometria al jardí de Pineda

Un cop treballada la teoria a l’aula, per tal de consolidar l’aprenentatge les alumnes han sortit a l’exterior per esbrinar les alçades dels arbres i els edificis que envolten la nostra escola, així com les distàncies entre els diferents edificis. Tot això només amb les eines de què disposen a matemàtiques: el metro i el transportador d’angles!  Per tal de poder corregir els càlculs, fan servir la informació que troben gràcies al satèl·lit de Google Maps.  

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto