For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Potenciem les capacitats de lideratge
Contacte
 
CA ES

Potenciem les capacitats de lideratge

Potenciem les capacitats de lideratge

Els Consells de Curs de Secundària i Batxillerat de Pineda van assistir la setmana passada a les seves respectives sessions de formació, que es celebren cada any a principi de curs.

Per donar inici a la trobada, la Cristina Calbó, directora de Pineda, els va dirigir unes paraules sobre què és un Consell de Curs i què s'espera d'els qui ho componen. Seguidament, les alumnes dels Consells de Curs de totes les classes van participar en unes dinàmiques de grup sobre la presa de decisions i treball en equip.

Un dels objectius d’aquesta jornada era analitzar els pilars més importants de la classe i presentar les seves propostes de millora.

A més, IV d’ESO i Batxillerat es va traslladar durant un matí el passat 16 d’octubre, a les instal·lacions de la Universitat Internacional de Catalunya.

Les alumnes van participar en diverses sessions de lideratge i comunicació. Va ser tot un esdeveniment on poder compartir experiències amb membres dels Consells de Curs d’altres escoles.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto