For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Posa a prova la teva lògica amb el taller d’escacs!
Contacte
 
CA ES

Posa a prova la teva lògica amb el taller d’escacs!

Posa a prova la teva lògica amb el taller d’escacs!

Dimarts al migdia les alumnes de 4t de Primària entrenen el raonament lògic d’ una manera  lúdica i divertida: participant al taller d’escacs.

Els escacs són una nova manera d’aprofitar el temps de lleure i de fer esport mental. A més d’afavorir la concentració i la capacitat d’establir estratègies, aquest joc fomenta la imaginació i reforça la valentia ja que cada partida és un repte.

Les alumnes de 4t també utilitzen el taller d’escacs com a eina per a conèixer amb més profunditat les seves companyes de classe, que davant el taulell esdevenen rivals; durant la partida observen com raona cadascuna i de quina manera reacciona davant els èxits i les petites contradiccions.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto