" /> " />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Contacte
 
CA ES

"Porteu llum al món a través dels vostres escrits"

“Porteu llum al món amb els vostres escrits. Podeu canviar el món, i mereixeu la pena”


Aquesta és la idea que Miguel Aranguren, autor del best-seller “La sangre del pelícano”, va transmetre a les nostres alumnes de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat dilluns passat en la seva visita a Pineda.


L'escriptor va parlar sobre el seu projecte,“Excelencia Literaria”, que porta en funcionament ja nou anys. En ell intenta que tots siguem escriptors, i aprenguem dels nostres errors recolzant-nos en la seva ajuda i les seves recomanacions. En Miguel ens animà a “escriure pels altres” ja que “vivim en un món apassionant, que té set de veritat. Vosaltres heu de canviar el món a millor, aconseguir que allò que escrigueu influeixi realment en els altres”.


Text redactat per la Irene Herrero,alumna del programa "Excelencia Literaria" i de l'equip de "La Redacció".

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto