For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
“Por 13 razones”, a debat
Contacte
 
CA ES

“Por 13 razones”, a debat

“Por 13 razones”, a debat

El passat divendres 23 de febrer, el cafè de mares de Pineda va comptar amb una convidada especial: Maria Souto, alumna de 2n de Batxillerat de l’escola, que ens va parlar sobre la sèrie de televisió “Por 13 razones”, tema del seu Treball de Recerca. Maria ens va oferir una visió crítica dels continguts de la sèrie i ens va ajudar a interpretar les seves repercussions en la societat, especialment entre el públic adolescent. L’activitat, pel seu gran interès, es va obrir també a les alumnes de 3r d'ESO.

A més, Maria Souto i la seva companya de classe Andrea Sánchez van tenir l'oportunitat de parlar sobre "Por 13 razones" a la ràdio. Podeu escoltar les seves intervencions en aquest enllaç.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto