For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda’s English day
Contacte
 
CA ES

Pineda’s English day

Pineda’s English day

Sense cap dubte, l'idioma que més es parla avui a les aules, patis i passadissos de Pineda és l'anglès. Durant tota la jornada celebrem la segona edició de Pineda’s English day, un dia dedicat a conferències en anglès sobre temes culturals i activitats com karaoke, Just Dance, Zumba, tallers de Cupcakes, EcoFood decoration i EcoFasion Show. Les alumnes Secundària poden escollir els tallers que més els interessen, de manera que es fomenta la participació d'equips amb alumnes de diferents edats.

Una de les activitats més esperades d'aquesta jornada ha estat la fase final del Spelling Bee Contest, una competició per la qual les alumnes porten preparant-se més de dos mesos i que consisteix a lletrejar paraules en anglès a gran velocitat. La guanyadora rep com a premi la matrícula per a un examen de Cambridge de categoria Junior o Sènior.

Les alumnes de 2n de Primària també van participar ahir en la final del seu propi Spelling Bee Contest, que havien preparat al llarg del trimestre a través de dictats, redaccions i exercicis de  lletrejar. Podeu veure les imatges juntament amb les del dia d'avui.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto