For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda presenta una ponència en la XVI Jornada DIM de tardor
Contacte
 
CA ES

Pineda presenta una ponència en la XVI Jornada DIM de tardor

Pineda presenta una ponència en la XVI Jornada DIM de tardor

El passat mes de desembre va tenir lloc la XVI Jornada DIM de tardor organitzada pel grup DIM, un organisme de la Universitat Autònoma de Barcelona dedicat a la recerca sobre didàctica i multimèdia.

Sota el títol “Present i futur de les TIC en educació” el congrés va tractar temes relacionats amb la integració de les noves tecnologies en els models didàctics actuals i va acollir nombroses propostes per millorar l'ensenyament i l'aprenentatge.

Pineda va participar en aquesta jornada mitjançant la ponència "Currículum bimodal contra el fracàs escolar", presentada per la Marta Postigo, professora de Primària de Pineda, i la Teresa Roquet-Jalmar, Cap d'estudis del col·legi. En aquesta sessió van explicar com el currículum bimodal pot contribuir a combatre el fracàs escolar, quin és l'experiència de Pineda sobre aquest tema i com els nostres resultats avalen aquest model didàctic que inclou l'aplicació de les noves tecnologies en el procés d'aprenentatge.

La Jornada va resultar molt útil per a tots els assistents, que van poder posar en comú les conclusions obtingudes de l'estudi d'experiències didàctiques dutes a terme en diferents col·legis.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto