For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda presenta una ponència al IV Congrés Internacional d’Educació Diferenciada
Contacte
 
CA ES

Pineda presenta una ponència al IV Congrés Internacional d’Educació Diferenciada

Pineda presenta una ponència al IV Congrés Internacional d’Educació Diferenciada

Els dies 19 i 20 d’Abril es celebrà a Lisboa el IV Congrés Internacional d’Educació Diferenciada, organitzat per EASSE (European Associaton Single-Sex Education), que girava entorn del tema “Educació diferenciada, una opció d’avantguarda”.

 L’objectiu d’aquest congrés era reunir experts de tot el món per intercanviar i compartir els seus estudis entorn l’educació diferenciada. Des de Pineda, amb més de 40 anys d’experiència en aquest model educatiu, vàrem assistir i participar de forma activa en aquest event:  la professora Gloria Gallego, doctora en Humanitats, va realitzar una ponència sobre “Educació diferenciada, tutoria i preceptoria”.

Durant aquestes jornades es van impartir altres conferències, una d’elles a càrrec de Laurinda Alves, periodista i experta en educació, que va donar diversos arguments per considerar l’educació diferenciada com l’educació del futur. Alfonso Salas, President de la Divisió de Cooperació Intergovernamental de Drets Humans del Consell d’Europa, informà amb profunditat sobre el marc legislatiu que envolta el dret a escollir un tipus d’educació i el paper que hi té l’Estat.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto