For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda, premi d’Emprenedoria a la FIRST LEGO LEAGUE
Contacte
 
CA ES

Pineda, premi d’Emprenedoria a la FIRST LEGO LEAGUE

Pineda, premi d’Emprenedoria a la FIRST LEGO LEAGUE

Més d’un centenar d’estudiants de Catalunya van participar ahir en un dels tornejos classificatoris de la FIRST LEGO League organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) al Campus Nord de Barcelona.

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO de Pineda, amb els seus robots LEGO, es van unir a a aquesta competició per tal de resoldre desafiaments ambientals i de gestió de residus a través de projectes de robòtica. El resultat va ser realment satisfactori: les alumnes de Pineda, amb el seu equip iMoon, van rebre el Premi d’Emprenedoria. Aquest guardó constitueix un veritable reconeixement a l’aposta que Pineda fa pel posicionament de la dona en l’àmbit relacionat amb la ciència i la tecnologia; fet que també es posa de manifest amb l'índex d'alumnes de Pineda que cursen carreres científico-tècniques, que és superior al de la mitjana de Catalunya. Enhorabona noies!  

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto