For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda, participació i èxit a la  XVII edició de la Prova Cangur
Contacte
 
CA ES

Pineda, participació i èxit a la XVII edició de la Prova Cangur

Pineda, participació i èxit a la  XVII edició de la Prova Cangur

 65 alumnes d’entre 3r d’ESO i 2n de Batxillerat de Pineda es van presentar a la XVII Edició de la Prova Cangur, que va tenir lloc el 15 de març a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).


Aquesta edició ha comptat amb la participació de gairebé 20.000 alumnes de tot Catalunya i Andorra. Ana Montero Espiau, alumna de 3r d’ESO de Pineda, va quedar entre els 100 primers del 1r nivell, on s’hi van presentar 7.222 alumnes.


La prova consisteix en 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema i 75 minuts per respondre. Els enunciats els prepara, en una reunió internacional que enguany es celebra a Eslovènia, l'associació Le Kangourou sans Frontières.


Impulsada per l’associació Le Kangourou sans Frontières i convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Prova Cangur  té com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto