Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Pineda participa en la tradicional processó del Corpus Christi
Contacte
 
CA ES

Pineda participa en la tradicional processó del Corpus Christi

Pineda participa en la tradicional processó del Corpus Christi

Amb motiu de la solemnitat del Corpus Christi, pares, alumnes i professores de Pineda han participat aquesta tarda en una processó presidida pels capellans de l’escola. L’acte ha començat a les 16h amb la sortida del Santíssim de l’oratori de Pineda cap a l'Edifici Central, on els alumnes del cicle inicial d’Avantis han cantat diverses cançons a Jesús.

La processó ha continuat pel jardí de Pineda, travessant les nombroses catifes de flors i sorra que han preparat les mares i alumnes de tots els cursos del col·legi. La Coral de Pineda ha acompanyat part de l'itinerari del Santíssim amb un repertori de cançons preparat per a l'ocasió.

Aquest acte  ens ha ajudat a aprofundir i augmentar la nostra fe en la presència real de Crist en l'Eucaristia; i a adorar d'una manera pràctica i bella Jesús Sagramentat.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto