For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda participa en la metainvestigació DIM sobre  l’ús educatiu de les tabletes digitals a l’aula
Contacte
 
CA ES

Pineda participa en la metainvestigació DIM sobre l’ús educatiu de les tabletes digitals a l’aula

Pineda participa en la metainvestigació DIM sobre  l’ús educatiu de les tabletes digitals a l’aula

El doctor Pere Marqués, professor de Pedagogia Aplicada a la UAB i coordinador del grup DIM (Comunidad Didáctica y Multimedia), visita Pineda per realitzar un seminari dirigit a un grup de professores del col·legi que participen en la metainvestigació DIM sobre l’ús educatiu de les tabletes a l’aula.


Durant aquesta sessió es va treballar sobre els programes i les aaps recentment desenvolupats, així com els cursos que s’adapten millor a l’ús de la tablet com a eina de suport. El doctor Pere Marqués i les professores de Pineda, que és centre de referencia nacional en la implantació de noves tecnologies a l'aula, van posar en comú opinions i experiències que destaquen avantatges de les tabletes, com ara l’aprenentatge autònom, la creativitat, el desenvolupament de les competències digitals o l’accès a múltiples fonts d’informació.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto