For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Pineda participa en el Campament d'Innovació de Junior Achievement
Contacte
 
CA ES

Pineda participa en el Campament d'Innovació de Junior Achievement

 Pineda participa en el Campament d'Innovació de Junior Achievement

Les alumnes de 1r de Batxillerat que participen en l'activitat de Joves emprenedores de Pineda participen avui en el Campament d'Innovació organitzat per la Fundació Junior Achievement.

Aquesta jornada, que s'està celebrant en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, reuneix a 50 joves barcelonins i els planteja un desafiament: aprendre a moure’s al món empresarial desenvolupant models de negoci que puguin solucionar de manera innovadora problemes reals.

Els joves emprenedors, reunits per equips, estan desenvolupant les seves propostes i les presentaran davant un jurat especialitzat que valorarà el projecte guanyador, tenint en compte els criteris de viabilitat, innovació, projecció internacional i empleabilitat.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto