For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda participa  al II Concurs de Cristal·lització a l’escola de Catalunya
Contacte
 
CA ES

Pineda participa al II Concurs de Cristal·lització a l’escola de Catalunya

Pineda participa  al II Concurs de Cristal·lització a l’escola de Catalunya

Trenta-quatre alumnes de  quart d’ESO de Pineda han participat enguany a la segona edició del Concurs de cristal·lització a l’escola, organitzat de manera conjunta per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili.

El concurs va constar de tres etapes, una inicial en què el professorat va rebre una formació a la Facultat de Geologia de la UB o a la Facultat de Química de la URV, per traslladar durant la segona fase la seva experiència a l'aula. Durant aquesta segona etapa les alumnes van treballar la creació de diferents cristalls que van exposar a una jornada amb format de congrés científic on es van presentar els cristalls i els pòsters i es van escollir els guanyadors.

D’entre els 27 instituts i col·legis de tota Catalunya inscrits en el concurs, es trobà el grup format per la Mercè Garrido,  la Bea López, la Sandra Márquez i la Laura Osorio, alumnes de 4t d’ESO de Pineda, que va ser seleccionat per participar a la Jornada Final, que va tenir lloc el 3 de Maig a la Facultat de Geologia de a UB.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto