For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda participa al II Campament d’Innovació Junior Achievement
Contacte
 
CA ES

Pineda participa al II Campament d’Innovació Junior Achievement

Pineda participa al II Campament d’Innovació Junior Achievement

Les alumnes de 1r de Batxillerat del projecte d’Emprenedoria van assistir el passat dijous i divendres al Global Enterprise Project, II Campament d’Innovació Junior Achievement que va tenir lloc a l’Hotel Eurostars Anglí de Barcelona.


El projecte que havien de dur a terme els joves emprenedors es basava en dissenyar un producte o servei que s’inspirés en les noves tecnologies i que ajudés a crear un món globalitzat amb menys desigualtats. Per tant, cada grup havia de trobar una solució al problema que es plantejava i dissenyar un Bussines Plan efectiu i competitiu.


Després que els participants realitzessin l’exposició del projecte en anglès i tinguessin entrevistes personals també en aquest idioma, el jurat va triar 5 grups dels 20 que hi van participar. El grup de la Hengyi He Sun, alumna del Pineda, va quedar classificat per participar a la final internacional que tindrà lloc a l’abril a la ciutat de Turín, on competirà amb altres grups provinents d’escoles de tota Europa.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto