For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda participa al Concert de Corals infantils de Catalunya
Contacte
 
CA ES

Pineda participa al Concert de Corals infantils de Catalunya

Pineda participa al Concert de Corals infantils de Catalunya

El dissabte 17 de maig la Coral de Pineda va participar al Concert de Corals infantils de Catalunya, celebrat a la sala Petit Palau del Palau de la Música de Barcelona.

El concert, celebrat amb motiu del XX aniversari de l’Any Internacional de la Família, va comptar amb la participació de les corals de 5 escoles catalanes: Cor Corelli Escola Ipsi (Barcelona), Escola Sant Pau (Figueres), Petit-petit Cor Flumine (Tortosa), Conjunt d’arpes i violoncel 4x5 i la nostra Coral de Pineda.  

Els beneficis del concert anaren destinats a la Fundació Escó,una organització que ajuda a les famílies en risc d’exclusió social al barri del Raval de Barcelona.    

Properament podreu veure el vídeo del concert a la nostra pàgina web.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto