For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda participa a les I Jornades per a Mestres de Religió de la UIC
Contacte
 
CA ES

Pineda participa a les I Jornades per a Mestres de Religió de la UIC

Pineda participa a les I Jornades per a Mestres de Religió de la UIC

A la Facultat d’Educació de la UIC s’ha celebrat un curs de formació adreçat a mestres de religió d’educació infantil i primària, a tots els professors de secundària, educadors en general i catequistes, amb la finalitat de cercar recursos didàctics per a l’ensenyament de la religió catòlica a l’escola i d’aprofundir-hi.

Algunes profesores de Pineda van participar com a ponents en aquestes jornades, i van impartir sessions com a professionals de la matèria, explicant experiències d’èxit posades en pràctica a les aules de la nostra escola. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto